2010. április 28., szerda

A szavazás, a 'hogyanos' fórum kapcsán

Látom, pár nappal a szavazás vége előtt biztos a 'kétharmad' :)

Lehet, hogy ezt korábban kellett volna megejteni, de szeretném összefoglalni, hogy mire is gondoltam/gondoltunk (rag' majd kiegészíti, ha másképp látja) a fórummal kapcsolatban.

Első: nem kívánunk komparálni más linuxos fórumokkal, mivel azokból valóban van már kiforottabb is.

A cél részemről az, hogy az írások kommentjei egy helyen legyenek, a régebbi bejegyzésekre tett megjegyzések jobban szem előtt legyenek, kereshetővé váljanak. A fórum kommenteknél amúgy is több formázási lehetőség van, így a szemléltetés, az adott témában történő segítségnyújtás, magyarázás is gördülékenyebb lehet.

Tehát nem egy általános célú linuxfórum indítása a cél(om), hanem a bejegyzésekhez írt hozzászólások rendszerezése, azok jobb áttekinthetősége.

Az, hogy mikor indul be, arra még nem merek ígérni semmit, de igyekezni fogok. Még a tárhelyszolgáltatórol sem döntöttem, eddig ezek vannak versenyben:



Tapasztalatokat, ajánlásokat várok ebben a témában, továbbá osszátok meg véleményeteket a fórum indulásával kapcsolatban, lehetőleg nem ebben a formában: "minek?!" "nem kő'!" "van má' elég linugz fórum!" hanem mondjuk így: 'azért tartom feleslegesnek, mert..." "arra gondoltam, hogy lehetne ilyen funkciója, hogy..."

Mivel ez is egy kalákába végzett ingyen-munka, ezért szeretnénk, ha billentyűzetet ragadnátok és véleménnyílvánítás formájában hozzátennétek a nagy egészhez, mert nem akarjuk, hogy érdektelenség miatt hamvába holt legyen a 'hogyan'-fórum indítása!

Hajrá!

6 megjegyzés:

  1. Klassz!!! Szerintem nagyon is szükség van egy rendezett oldalra.
    hajrá

    VálaszTörlés
  2. Gagyi lesz ha külön kell oda is regelni. Ide is csak azért kommentelek mert van openid. Amúgy nem venném a fáradságot hogy regeljek.

    VálaszTörlés
  3. Btw az ubuntu és a hupon túl általam ismert két másik nagyobb forum is gyakorlatilag kihalt szóval felesleges szerintem

    VálaszTörlés
  4. Felajanlhatom szolgaltatasaimat? http://railwayhosting.hu keress meg es egyeztetunk. Valszeg megoldjuk okosba...

    VálaszTörlés
  5. Felajánlhatod! :)

    A részletekről és az "okosságokról" ragazzo-val kell majd egyeztetned, ő a blog gazdája.

    Mindenesetre köszönjük!

    VálaszTörlés
  6. A Fészbücheren van lehetőség fórumot is indítani, ezért ha a blog facebook-lapján szaporodnak az oldalt kedvelők, akkor a fórum próbaüzeme ott indul.

    VálaszTörlés