2009. október 14., szerda

Változások, információk, köszönet

Aki naponta böngészi a blogot, az bizonyára észrevette a pozitív változásokat. A legfontosabb talán a külső átalakítása. Remélem elnyeri a ti tetszéteseket is. Új skint választottunk, elkészült az új fejléc is. Ezért hálásak vagyunk Watchernek(http://watcher.ini.hu/), aki régóta "külsős" tagja a csapatnak. Mondhatjuk azt is hogy végtelen türelmű banner készítője. :-) Köszi!
Ezen kívül köszönettel tartozunk Csagának is (http://csagaster.blogspot.com/) aki összedobott nekünk egy logót/bannert.

Végül de nem utolsósorban megállapodást kötöttünk az SKL Projekt (http://skl-projekt.hu/news.php) vezetőjével, hogy a blogon megjelenő leírásokat közzéteszi az oldalán.

Nem sokkal HP csatlakozása után újabb taggal bővültünk (Bicskás), aki egy nagyon olvasmányos leírást prezentált a Sabayonnal való kapcsolatáról.Csak így tovább...

Természetesen továbbra is lehet jelentkezni a blogot szerkeszteni. Ahogy oldalt olvasható, olyan is jöhet a csapatba aki csak ritkán tud írni. Nem fontos hogy csak az eddig jellemző "hogyanok" írásában legyen jártas. Az is segítség lehet a linuxos közösségnek, ha leírja ő miként oldott meg egy problémát. Pl. egy frissítés után nem töltődik be a GRUB, vagy elállítódott a monitor felbontása,stb. Szóval jöhetnek hibaelhárításról szóló cikkek is.
Jelentkezhetsz itt: linuxhogyanok kukac lajt pont hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése