2013. november 28., csütörtök

Elérhető a SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications legújabb változata



A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy termékkínálatában elérhetővé vált a legújabb SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications verzió, amely a SUSE Linux Enterprise 11 Service Pack 3 kiadásra épül. A SUSE és az SAP közösen fejlesztett megoldása a minősített, nagy rendelkezése állást biztosító komponenseknek, valamint a speciális operációs rendszer módosításoknak köszönhetően ideális alapokat biztosít az SAP alkalmazások futtatásához. A legfrissebb változat a korábbinál még több méretezési és bővítési lehetőséget kínál, valamint nagyobb teljesítményt, biztonságosabb és megbízhatóbb működést tesz lehetővé.

A SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications rendszer világszerte számos szervezet versenyképességének növeléséhez járult már hozzá. Az iparági szabványnak megfelelő legújabb hardverek és új szolgáltatások támogatásával a SUSE Linux Enterprise Server 11 legfrissebb változata pedig minden eddiginél több méretezési és bővítési lehetőséget biztosít a kulcsfontosságú SAP informatikai szolgáltatások futtatásához a Linux rendszeren.

Meggyőző újdonságok

A SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications újdonságai között szerepel az SAP szoftverkiosztás-kezelő támogatása, amely időt és erőforrásokat takarít meg a szoftverjogosultságok egyszerű és megbízható kiosztásával. A rendszer támogatja továbbá az SAP Business One alkalmazás SAP HANA platformhoz készített változatát, amelynek segítségével egyszerűen alakíthatók ki személyre szabott készülékek az eddiginél rövidebb telepítési, beállítási és konfigurációs idő alatt.
Az új SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications képes együttműködni a legfrissebb nagy teljesítményű, ipari szabványoknak megfelelő Intel processzorokkal (Intel Xeon E5 processzorcsalád és 4. generációs Intel Core processzorok), illetve az AMD Opteron 4000 és 6000 Series platformokkal. A rendszer a tárhelyet, a fájlrendszert és a hálózatot érintő, új fejlesztéseket is tartalmaz, amelyek jobb bővítési lehetőségeket biztosítanak. A továbbfejlesztett fürtkezelési technológiák, például a gyorsabb IP-terheléselosztási szolgáltatások, illetve a kapcsolatok nyomon követése pedig még a legszigorúbb szolgáltatási szint szerződéseknek is megfelelnek.

Meggyőző tapasztalatok

Jelenleg körülbelül 16 000 SAP-ügyfél használ Linuxot, közülük 70 százalék a SUSE-t részesíti előnyben. Köztük szerepel a Calzedonia Group is. A hazánkban is jelen lévő, Olaszországban pedig az egyik legnépszerűbbnek számító, fehérneműket és kiegészítőket forgalmazó kiskereskedelmi üzletlánca az informatikai költségek csökkentése mellett a rendszer működési idejét és a teljesítményét is javította a megoldás segítségével. A nyílt, méretezhető és megbízható SUSE Linux Enterprise platform bevezetésével a Calzedonia több mint 70 százalékos megtakarítást ért el a hardverbeszerzési és karbantartási költségek területén, és eközben a működési időt 99,9 százalékra növelte az üzleti szempontból kritikus SAP alkalmazások üzemeltetése során.

„Az SAP vállalatirányítási szoftverét is magába foglaló megoldás kiépítéséhez rugalmas és költséghatékony operációs rendszert kerestünk. Szigorú kiválasztási folyamat végén tettük le voksunkat a SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications mellett, mert a SUSE egyedülálló műszaki szolgáltatásai, illetve professzionális és hatékony támogatási szolgáltatásai tökéletesen lefedték üzleti igényeinket. A SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications nélkül nem tudtuk volna megvalósítani nemzetközi terjeszkedési terveinket, és vállalatunk növekedése elmaradt volna a várakozásainktól” – mondta Federica Dall’Ora, a Calzedonia informatikai vezetője.

További információért kérjük, látogasson el a termék hivatalos weboldalára!

https://www.suse.com/products/sles-for-sap/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése