2010. június 20., vasárnap

Bicskás blogja a Pardusról

Már több alkalommal is foglalkozott a blogunk Pardus-al. Írt róla Bicskás is és jómagam is. Aki nem emlékszik rá vagy csak kihagyta annak íme:

http://linuxhogyanok.blogspot.com/2010/06/pardus-linux-nem-hivatalos-honositasa.html

http://linuxhogyanok.blogspot.com/2010/06/pardus-20092.html

Azt már talán tudjátok hogy Bicskással szűkös szabadidőnkben belefogtunk a Pardus honosításába is. Remélem jó lesz ha egyszer végzünk. Szerencsére az idő most nem ellenségünk.
Gondolkoztam rajta hogy kiírom fordítókat keresünk a projekthez de aztán letettem róla. Talán a rossz tapasztalatok miatt. Úgysem tolongana nagy tömeg. A lényeg azonban nem itt van.

Dani létrehozott egy külön blogot a Pardus-al kapcsolatban ahová felrakja hogy haladunk a honosítással és egyéb a disztribúciót érintő témákkal kapcsolatban is szokott bejegyzést írni. Akit tehát érdekel a Pardus az néha-néha nézzen be hozzá is: http://bicskas.wordpress.com/
Valószínűleg még jelentkezünk hírekkel itt a blogban is. Addig is próbáljátok ki a legújabb kiadást.
Letöltés: http://www.pardus.org.tr/eng/download/

6 megjegyzés:

 1. Enyém a megtiszteltetés, hogy csatlakoztál hozzám a Pardus-projektben. Mi, "ópenszósz jómunkásemberek" tartsunk össze :)

  VálaszTörlés
 2. Igen, és úgy gondoltam hogy csinálok egy kis reklámot is a blogodnak. Ha nem haragszol meg érte. :-)

  VálaszTörlés
 3. Hát biztos könnyebben heverem ki, mint a kétoldali hallójárat-gyulladásomat :S

  VálaszTörlés
 4. Bicskás barátom! Remélem teljesen meggyógyultál.Levél váltásunk óta amiben "jól helyre raktál" :) egy jólműködő doromboló Pardus-ról tudok hírt adni.Minden probléma veleje egy belassuló cd-dvd olvasó volt,amiről telepítetem.Nomeg az hogy "belepiszkáltam" olyan beállításokba amibe nem illik. Ez a cica nemszereti ha "prütykölik" mert harap.Szeretném a Chrome internetböngészőt használni,ezt lehet Pardus alatt ? Mindent köszönök ÜLÜ

  VálaszTörlés
 5. Egyéb, harmadik forrásból származó csomagoknak a következő helyen tudsz utánanézni:

  http://worldforum.pardus-linux.nl/index.php?topic=2755.0

  Minden jót!

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm !működik a chromium üdv: ülü

  VálaszTörlés