2018. augusztus 2., csütörtök

Utolsó bejegyzés

Kedves Olvasók!


Úgy tűnik eljött ez a nap is, amikor elköszönök tőletek. Nagyon köszönöm mindenkinek, hogy eddig olvasta a blogot, vagy esetleg ezután is olvassa a régebbi cikkeket. Most megnéztem, hogy 2008 februárjában indítottam a blogot, tehát szép kort ért meg. Többen megkerestek, hogy csatlakozzak hozzájuk, és olvasszam be a blogot a honlapjukba, de nem tettem. Megőriztem függetlenségemet, és a magam útját jártam. Néhányan csatlakoztak hosszabb-rövidebb időre cikkíróként, de végül egyedül maradtam. Úgy gondolom hálás lehetek Nektek, hogy 10 éven keresztül figyelemmel kísértétek a bejegyzéseket, a fordításokat. Több magyar linuxos oldal indult az évek alatt, de hosszabb-rövidebb idő (inkább rövidebb, tisztelet a kivételnek) után megszűntek. 

Természetesen feltehetitek a kérdést, hogy miért hagyom abba. A fő probléma az időzavar, meg valahogy úgy érzem kifulladt az egész. Még lehetne disztribúciókat tesztelni, meg cikkeket fordítani, de van egy mondás, hogy a csúcson kell abbahagyni. Lehet, hogy már nincs ott az oldal, de így is elégedett vagyok az eddigi eredményekkel, az  olvasószámmal. Még egyszer köszönöm mindenkinek, aki bármivel hozzájárult a blog sikeréhez, bejegyzést írt, vagy csak egyszerűen olvasta a cikkeket. 

Üdv:

Ragazzo

16 megjegyzés:

  1. Sok régi emléket idéz ez a blog,és kicsit szégyellem hogy annak idején cserben hagytam.
    HP Linux voltam...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Szerintem ne szégyelld magad, mert Te is odaraktad a saját blogodat, és beolvasztottad az enyémbe. Szóval sok cikkel járultál hozzá a sikerhez. Meg ha jól tudom, akkor időhiány meg magánéleti dolgok miatt hagytad abba. Szóval minden ok.

      Törlés
  2. Sajnálom, hogy vége. Sok jó ötletet, hasznos leírást tettél közzé.
    Sok sikert és jó egészséget!

    VálaszTörlés
  3. Sajnálom, hogy abbahagyod! Ugyan én sem blogolok, rendszeresen, van hogy tényleg ellaposodik a Linux téma. Magyarországon nem is nagyon van értelme ebben a témakörben hatalmas sikerekre számítani. DE. De hála a hozzád hasonló bloggereknek(is) az elmúlt cirka 15 év Linux használata számomra öröm volt, mert mindig találtam megoldásokat mindenre. Ha nem fórumokon, akkor rejtett kis blogokban. Szerintem sincs értelme a Linux disztrók bemutatásának, amint újabb kiadások jelennek meg, viszont van értelme egy örök érvényű bemutató jellegű sorozatnak, mely verziószámtól független, és leginkább az adott disztró célközönségére, céljaira koncentrál. Én is mindig megfogadom, hogy nem írok többet... Anno volt egy mini cikksorozatom az androbiten, aztán kiszálltam mert a magánéletem megváltozott. Most megint változott a magánéletem, viszont sajnos olyan irányban, hogy most megint több időm lenne írni. Szóval szerintem nem mondhatod, hogy utsó, mert sosem tudhatod..... Egyébként az értékes információk, linuxszal kapcsolatos hasznos tudnivalók, megoldások megosztása mindig is erény és példamutató. Persze, mivel ez egy személyes dolog mármint a blog műfaja, senki nem kérheti számon rajtad, ha abbahagyod. Mindenesetre én sajnálom, de a régi bejegyzéseid nem tűnnek el a feledés homályába, hacsak nem törlöd a komplett blogot, de remélem ilyet nem teszel! Minden jót bármi másba is kezdesz!

    VálaszTörlés
  4. en is nagyon sajnalom koszonom hogy irtal a zorinrol ennek hatasara hagytam ott a win-t

    VálaszTörlés
  5. Sajnálom, hogy a blog megszűnt, nagyon sok jó tippet szedtem itt össze.

    Ha valakit érdekel indítottam én is egy kisebb blogot: https://linuxlaci.wordpress.com/

    Akinek hiányzik az itteni blog, annak jó szívvel ajánlom.

    VálaszTörlés
  6. Kar erte, hogy abbahagyod, neha beneztem es olvastam a bemutatoid.
    A linux tippek, trukkok tetszettek.

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm az eddigi munkádat és sajnálom hogy abbahagyod. Nem sok blogot olvasok, ez viszont mindig is tetszett.

    VálaszTörlés
  8. Szervusz Ragazzo,

    Sajnálattal olvastam, hogy az általad létrehozott " Linux_Hogyanok" blog a végére ért.
    Emlékszem, úgy 4 évvel ezelőtt küldtem Neked egy emailt, miszerint szeretnék az oldaladhoz csatlakozni és cikkeket írni/szerkeszteni. Nálad kezdtem el a pályafutásom, ami manapság már sajnos az én részemről is feledésbe merült, amiről igazából nem is nagyon akarnék beszélni hiszen a kommentekben szépen megfogalmaztatok mindent.
    Örülök, hogy a Blogod hatalmas erőt adott a kezdőknek a Linuxszal kapcsolatos tanulásokban és információkban.

    Minden jót kívánok Neked, Jó Egészséget, Kitartást a jővőre való tekintettel.

    Üdvözlettel,

    Porcsin László :)

    VálaszTörlés
  9. Világunk újra szegényebb lett egy értékkel. Köszönjük ezt a 10 évet. Hiányozni fog :-(
    Üdv.:
    Székely Gyula

    VálaszTörlés
  10. Még nem törlöm, mert lehet visszatérsz. De addig is sok sikert a további foglalatosságaidhoz.

    VálaszTörlés
  11. Csak néha néztem be, de ott volt a könyvjelzőim között. Szerettem a disztró bemutatóidat! értékes blog volt! Mindenesetre köszi és sok sikert, bármibe is fogsz!

    VálaszTörlés
  12. Most olvasom csak, hogy bezár, jó sok dolgot tanultam 40éves fejjel itt mikor elkezdtem linuxozni. Utólag is tíz év távlatából köszönet a sok fáradozásodért. Szerintem aki idetalált kezdő linux felhasználóként az ma is az maradt.

    VálaszTörlés
  13. A híres "magyar közösség építőereje" ezt a projektet is a pusztulásba taszította, mint minden mást ami Magyarországon elindult az elmúlt években. Számomra ugyan semmilyen előnnyel nem járt az oldal létezése vagy tartalma, viszont mint magyar projekt nagyon sajnálom, hogy erre a sorsra jutott.

    VálaszTörlés