2015. augusztus 18., kedd

Hogyan tölthetsz le APK fájlokat Google Play-ből Ubuntura



A cikk annak hasznos, aki szeretne letölteni egy alkalmazást az androidos telefonjára, azonban valami miatt nem tudja elérni a Google Play áruházat. Van egy alternatív lehetőség az apk fájlok letöltésére. Utána már csak át kell másolni a telefonra és kézzel telepíteni. A böngésző plugin mellett elérhető egy nyílt forráskódú alkalmazás a Google Play Downloader amivel kereshetsz és letölthetsz apk fájlokat a Google Play-ből.

Fontos lehet még (mert az eredti cikk felsorolja):





A használathoz csak válassz ki egy alkalmazást a találati listából és kattints a letöltés gombra. Miután kiválasztottad a letöltési mappát, akkor felugrik a letöltést mutató ablak. A cikkíró panaszkodik arra, hogy ez neki nem működött. Mindegy, meg kell várni a letöltést.

A szoftver telepítése ubuntu alatt

Ubuntu 14.04 vagy korábbi kiadást használóknak. Le kell tölteni a függőséget és gdebivel telepíteni. 

14.04 után kiadásnál ezt a csomagot kell telepíteni.

Forrás:http://ubuntuhandbook.org/index.php/2015/08/download-apk-google-play-ubuntu/

8 megjegyzés:

  1. Minek ennek ekkora faxni, azt nem tudom. A legegyszerübben így lehet appokkat letölteni.

    http://downloader-apk.com/

    VálaszTörlés
  2. Micsoda "jó indulat" ezt nem értem. :)
    A fene egye meg , hogy díjazni senki nem tudja a másik munkáját csak leszólni. Nem fogom megérteni, de nem is akarom.

    VálaszTörlés
  3. Semmi gond én elfogadom a kritikát is. Kedves Darkcomet! A kritika valószínűleg nem nekem szól, gondolom az eredeti cikk írójának szántad, mert ez csak egy fordítás. Természetesen a hegycsúcsra több úton is el lehet jutni, így neked is igazad lehet. Nem baj az, ha a zemberek több lehetőséget is megismernek.

    VálaszTörlés

  4. Esküszöm, hogy semmi piszkálási szándék sem volt bennem. Csak ugye ez az oldal egy évek óta jól bejáratot cucc az appok letöltésére. Van egy olyan gyanúm, hogy ez a program is ezt az oldalt használja a háttérben.

    VálaszTörlés
  5. Ok. Nem úgy vettem. Csak élőszóban az ember látja a másik metakommunikációját, írásban meg sok félreértés születhet. Lépjünk túl ezen.

    VálaszTörlés
  6. Helló , segitséget keresek térítés ellenében. Kaptam egy 5,5 colos 8 magos mobilt APK klont Kinai ,Szingapuri és nem nagyon boldogulok vele ha van aki ismeri vagy tud segíteni a müködtetésében ,kérem jelezzétek felém palage01@gmail.com ,06304770305 köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Én biztosan nem tudok ehhez hozzászólni.

      Törlés