2013. április 11., csütörtök

Great Little Radio Player Ubuntu alatt

A GLRP egy robusztus rádió lejátszó program Ubuntu és Fedora alapú disztribúciókhoz. Nagyjából 300 rádióadót lehet elérni vele világszerte. Elég nagy kollekcióval rendelkezik, de nem ez a legfontosabb jellemzője.

Néha online rádiózás közben előfordulhatnak problémák. Ilyen lehet, hogy bár jól írtad be a címet, mégsem működik a rádió. Ennek oka legtöbbször az elégtelen/lassú internet kapcsolat. Ekkor türelmesnek kell lenned és később újra megpróbálni behozni az adót.

Miután megvan a kívánt csatorna, kattints rá majd várj egy kicsit a kapcsolódásra. Néha több internetes szerveren is keresztül kell mennie a kapcsolatnak. Néhány állomás kategorizálva is van különböző stílusok szerint.

Great Little Radio Player telepítése
Szerencsére nem lesz túl bonyolult művelet. Csak le kell tölteni egy deb csomagot innen majd telepíteni.


Forrás: http://www.ubuntugeek.com/great-little-radio-player.html

3 megjegyzés:

 1. Teljesen letisztult, jó kis program.
  Nekem nagyon bejön, köszi :)

  VálaszTörlés
 2. Szia,

  előre is bocsi a kritika miatt.

  Meg szellőztetted hogy:
  "Nagyjából 300 rádióadót lehet elérni vele világszerte. Elég nagy kollekcióval rendelkezik, de nem ez a legfontosabb jellemzője."

  Értem én, de akkor mi is a legfontosabb jellemzője?!

  Úgy érzem nagyon össze van csapva a bejegyzés. Csak azt tudtam meg, hogy "A GLRP egy robusztus rádió lejátszó program Ubuntu és Fedora alapú disztribúciókhoz." Minden pont ugyanolyan rajta, mint akármilyen más online rádiós szoftverben. Legalább is a leírásból ez derül ki. Akkor miért a cikk? Nem értek én semmit se. :/

  VálaszTörlés
 3. Szia Gábor!

  Valóban lehet a cikkben furcsaság, de az eredeti angol szöveget próbáltam fordítani több-kevesebb sikerrel. Nekem sem volt minden világos, de nagyjából ez volt a lényeg. Az igyekezetet kell értékelni. :-)

  VálaszTörlés